Jimmie Åkesson: Ser inte regeringen vad det är som händer i det här landet?

  visningar 102,404

Sverigedemokraterna

12 dagar sedan

"Ser inte regeringen vad det är som händer i det här landet? Behovet av ett nytt ledarskap i Sverige har nog aldrig någonsin varit större."
Jimmie Åkessons anförande i dagens partiledardebatt i Sveriges riksdag.

Kommentarer
niduoe stre
niduoe stre 7 timmar sedan
Wonderful video, my friend! Shine on!?
soinu foig
soinu foig Dag sedan
Dem har huvudet så långt upp i arslet så dem aldrig kommer se ljuset vi andra lever i
Lillemor Danielsson
Lillemor Danielsson Dag sedan
Bästa sjukhusen jo jag tackar,ut med obehöriga läkare och uskor som går med falsk Legitimation och som inte fattar vad det står på remisserna Man kommer in med ett knä som ska op och så får patienten det friska knäet op Nä nä dra åt helvete hur utvecklingen blivit med ett gäng muppar i regeringen
En socialdemokrat på språng
En socialdemokrat på språng Dag sedan
De e lätt att klaga å peka och visa finger men någon lösning finns inte att redovisa
niduoe stre
niduoe stre 7 timmar sedan
Sant och sakligt
seeme now?
seeme now? Dag sedan
Legalisera cannabis så får ni min röst
Midets Games
Midets Games Dag sedan
#sd2022
Vincent Bergqvist
Vincent Bergqvist 2 dagar sedan
Vrf är det här rekommenderat?
Hoa Nguyen
Hoa Nguyen 3 dagar sedan
SD ❤
Hoa Nguyen
Hoa Nguyen Dag sedan
@soinu foig Ljus från bilbränder, skjutningar, explosioner och annat klarar jag mig utan.
soinu foig
soinu foig Dag sedan
Dem har huvudet så långt upp i arslet så dem aldrig kommer se ljuset vi andra lever i
Sebastian Persson
Sebastian Persson 3 dagar sedan
Verkar som alla glömt Sveriges problem med sjukvård, skola, gängkriminallitet, integration, miljömål bara för att löpsedeln mjölkar corona inlägg.
js
js 3 dagar sedan
Jimmie är en hjälte!
Tobias Eriksson
Tobias Eriksson 3 dagar sedan
arbetsförmedlingen med död homma Borlänge vad tåg vid
J S
J S 3 dagar sedan
Socialdemokraterna? Sociopatdemokraterna, skulle jag säga. Dom medvetet bara tittar bort. Hur kan dom sova på natten?
dulp dulp
dulp dulp Dag sedan
@J S tro det eller ej men de bryr sig faktiskt om det svenska folket. Jag gillar inte Stefan, jag tycker han är för flummig och ärligt talat saknar staken som behövs för att leda landet med folkets förtroende. Men jag tror definitivt inte på att en sd ledd regering hade gått bättre. Socialdemokraterna behöver en ny partiledare med rejäl pondus och stark retorik som kan tydligt visa på deras direktion och åsikt i samtliga frågor. Socialdemokraterna vågar ta nya vägar och göra saker annorlunda. Det kan vi se tex bara med Corona hanteringen nu. En sd ledd regering hade troligen inte lett Sverige in i någon bättre tänkbar framtid utan bara försökt hålla i det gamla.
J S
J S Dag sedan
@dulp dulp Dom är otydliga ja, Stefan ger ifrån sig vibben att han knappt bryr sig. Klart dom är MEDVETNA om det, det betyder ju inte att dom bryr sig.
dulp dulp
dulp dulp Dag sedan
Men herregud tror du verkligen att de inte är medvetna om allt som händer i landet? Det regeringen gör fel är att inte tydligare visar på vad dem tycker och tänker kring de olika frågorna som ni säger de tittar bort ifrån. Vad får dig att to att sd inte hade tittat bort från andra frågor också ifall de satte regeringen?
Sonja Ullman
Sonja Ullman 4 dagar sedan
Hej! Gav just Justitiekanslerkvinnan sparken! Och föreslog Åkesson som ersättare. Why? Skrev det i sanningen om soc. Ja då gällde det posten som JO. De stängde ner gruppen. Och ja detta med släktled bakåt kungen snacka om? Yeah kul pryl! Jag kräver då igen full information så grundlagen kan följas. Folket har makten i sina händer. De väljer vem den "utgår" till och ja min levandestatus på papper från just surfittans kansli? Ger mig den rösträtten faktiskt! Och hmm har hon o hållit mina mail undan offentlighetsprincipen? Dåså Grand Slam thank u mam! Video? Jodå och utlagt på fejjan! Mina mail till henne e bevis på att HON undanhåller info. Så. svfrom.info/history/video/pc-Rp43GvNSAjbY
Jonas Almgren
Jonas Almgren 4 dagar sedan
Gillar dig men gör något din stolle för sverige...sitta prata du en stolle gör något nu,sen kan ju folk lita på dig...Om du inte gör det du är en bra stolle i sverige nu?
Mari Bjernland
Mari Bjernland 4 dagar sedan
Jag tycker också det som hänt i Amerika är katastrof. Om jag får lägga en kommentar.
Max H
Max H 4 dagar sedan
Sd2022
Ingrid Arvidsson
Ingrid Arvidsson 4 dagar sedan
Avskaffa historien, den är bara en anledning för krig. Svaret blir enkelt : - ställ dig frågan vill du kriga? Du vet svaret.
Adebayor
Adebayor 4 dagar sedan
Enkelt att påpeka vad andra gör för fel. Svårare att ta ansvar och komma med fungerande lösningar. Åkesson är en one trick pony.
Marie-Louise Svensson
Marie-Louise Svensson 4 dagar sedan
Sant och sakligt
Cassie
Cassie 5 dagar sedan
Very nice video...Great :)?
Michael Thudén
Michael Thudén 5 dagar sedan
Att vara för eller mot flyktingmottagning är inte en höger-vänsterfråga (t.ex Reinfeldt, med sitt uttryck "öppna våra hjärtan", kan knappast anses ha "vänsteråsikter"). Vidare är SD:are t.om mer hycklande än övriga partier i flyktingfrågan. Detta då SD totalt ignorerar källan till att flyktingströmmarna uppkommer är USA:s krigande. Iofs "glömmer" alla partier bort detta fakta (den enda politiker som jag vet som erkänt detta fakta är Anders Borg som i ett tacktal till en amerikansk tankesmedja tackade USA för krigandet med orden "USA skapar krig - vi får flyktingarna" - mig veterligen är inte heller Borg "vänsterliberal"). SD är mest hycklande då de mer profilerar sin politik mot flyktingar än andra partier. Att skita i att USA:s krigande skapar flyktingströmmarna är som att gnälla över att det blir översvämning men man låtsas inte veta om att kranen står vidöppen och man gör absolut ingenting för att stänga av den. Vänstern har en skuld i att den också "glömt bort" USA:s imperialistiska krigande. På 1970-talet skrek vänstern "Ned med USA-imperialismen" om fan allting (kunde vara rätt tjatigt det med). Idag låtsas "vänstern", precis som "högern" (med SD i spetsen) som om USA:s krigande inte existerar. Alla partier är mao hycklare då de direkt eller indirekt lägger skulden på flyktingarna men vägrar se till varför de flyr. Att skrika "Gulag" och skrämma folk med att "vänstern" är orsak till allt ont och samtidigt totalt blunda för kapitalismens imperialistiska offer är extremt hyckleri. I synnerhet när USA-imperialismen i NUTID är källan till flyktingflödena (som sagt, den enda politiker som jag vet erkänt detta är Anders Borg). Vi kan inte påverka dåtid - men den politik vi väljer nu kan påverka framtiden. Länk på SVfrom där Anders Borg tackar USA för flyktingarna som flyr USA:s krig: svfrom.info/history/video/qrhpk27dtrt8iLI
Abdo Ker
Abdo Ker 5 dagar sedan
I want a debate with you🤔🤔
skumbill
skumbill 5 dagar sedan
Nu börjar vi känna igen Åkesson som den blåslampa han är, i baken på de etablerade partiernas trötta ledare. Äntligen öppnas fönstren på vid gavel till riksdagen, så att den gamla luften kan vädras ur.
Cassie
Cassie 5 dagar sedan
Det är sjukt, vi gräver oss bara vår egna grav! Räcker det inte nu?
robbie1996ify
robbie1996ify 5 dagar sedan
Det enda vi skattar för är regeringens ''röstverktyg''...Noll tillbaka dessutom. Fy! Ändras inte maktrollen i regeringen 2022 så är det kört..
MLB - Sweden the King House
MLB - Sweden the King House 5 dagar sedan
Mycket snyggt tal av dej Jimmie...Du kommer en dag vara den person som kan ju ändra mycket och det kommer att gå med HÖGT TEMPO...och detta oxså Ser inte vanligt folk vilket jävla lögn parti dessa socsar går för..Du är bara så BRA ❤️ Du lyfter de verkliga problemen! De andra säger bara massa floskler och De har tappat allt förtroende!!!
annemarie g Wouda
annemarie g Wouda 5 dagar sedan
Jimmie du är absolut bäst.
kiski baski
kiski baski 5 dagar sedan
Den som jobbar har sämre en den som inte jobbar.En bidragsgivare bor i en trea, hyr ut 2 rum för 5000t vardera plus bidrag.Varför han ska vakna kl.6.00 och går till jobbet när pengaflöde kommer utan ansträngning ?I Stockholms bostäder ska bo medborgare som jobbar i Stockholm.Möjligheten att flytta med familjen till sitt arbetsort, slutar pendla.På samma sätt kan man byta migrationspolitiken ...om du vill inte bidra till Sveriges framgång åk hem.
Vile Forslund
Vile Forslund 5 dagar sedan
SÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄMMMMSSSSTTTT
Daniel Dahlström
Daniel Dahlström 6 dagar sedan
Regeringen och alla dess stödpartier är Landsförädare
Daniel Dahlström
Daniel Dahlström 6 dagar sedan
Bra Åkesson
Moha Fdd
Moha Fdd 6 dagar sedan
Ingen bryr sig O fuck SD rasister partiet
Abris 38
Abris 38 6 dagar sedan
I Sverige skiter man i att det bara blir mer och mer brottslighet det ända viktiga är att sd har vart ett ”rasistsikt” parti
robert hallin
robert hallin 6 dagar sedan
Bra tal Jimmy vart tar alla skattepengar vägen dom går inte till pensionärer som har det dåligt är det tacken för dem som har arbetat hela sina liv och byggt upp Sverige är det tacken en hel del pengar går till vissa religiösa föreningar jag tycker det är åt helvete jag säger bara avgå Stefan du är inte kompotent för den uppgiften som statsminister är du så jävla korkad Stefan ta dina jävla partier och lämna över makten till komponents människor som klarar av att styra Sverige mitt hemland du har min röst jimmy åkesson
thomas lindström
thomas lindström 6 dagar sedan
Han ljuger ju lika bra som hans förebild, den andra fascisten Trump.
Abris 38
Abris 38 6 dagar sedan
Ljuger haha vad ljuger han med att brottsligheten ökar men du kanske tycker att den har sänkts för Sverige är så tryckt land
Lukas Andresson
Lukas Andresson 6 dagar sedan
Aa bror han e gymnasietorsk som dricker cola och röker tokbak på flolk. Ghee är bra.
Lukas Andresson
Lukas Andresson 6 dagar sedan
Tips lyssna på den här med co2 gasmask de fett bra tipS: svfrom.info/history/video/dJuIk5GbzZ6lapE
Memeholic
Memeholic 6 dagar sedan
2:35 *"De bara käbbel"*
Animatics By yours truly
Animatics By yours truly 6 dagar sedan
När man kommer ihåg att man inte är 18 och inte får rösta på Miljöpartiet än😔
Niklas Gs
Niklas Gs 6 dagar sedan
Det är sjukt, vi gräver oss bara vår egna grav! Räcker det inte nu?
Inga-Lill Karlsson
Inga-Lill Karlsson 6 dagar sedan
Varför tillåter du att det bärs slöja i Sverige??Vad får dej att tro att Vi kan stanna kvar i EU ????och förändra innifrån??? Va... Jimmy?????
Sandlund93
Sandlund93 6 dagar sedan
Jag förstår att Steffe Lövbiff ser deprimerad ut. Det kan inte vara lätt att behöva lyssna på sin efterträdare när han säger sanningen, när man själv tvingas fortsätta ljuga för att bevara fasaden om att Sverige är ett fungerande samhälle. Ju längre den fasaden tillåts att bestå desto större kommer problemen att bli.
Anders Lindroth
Anders Lindroth 7 dagar sedan
Sossarnas mål: 1. Öppna gränserna, ge permanent uppehållstillstånd till alla som befinner sig här illegalt, behandla dem som den nya adeln, ös bidrag över de som vägrar arbeta och gulla med de som begår grova brott 2. ? 3. Obegränsade vinster för landets ekonomi, jämställdhet och fred på jorden
yasio bolo
yasio bolo 7 dagar sedan
Finns bara ett ord för vad som får ske i Sverige :Landsförädare!!!
Gertrud Möller
Gertrud Möller 7 dagar sedan
En gång hade vi världens bästa land, nu är ingenting kvar av det! Varför? NWO agenda förstås! Man blir sjuk i själen av att ni SD inte tar bladet från er mun! Ni vet vad det handlar om. Så länge vi inte talar om den verkliga elefanten i rummet blir allt bara prat!
Gertrud Möller
Gertrud Möller 7 dagar sedan
Varför kan ni SD inte prata om att Löfven och de övriga partierna står under foten på globalisterna dvs NWO?
yasio bolo
yasio bolo 7 dagar sedan
Att rösta på SD är som att slänga sin röst i papperskorgen. SD kommer aldrig kunna styra. Vill man se en förändring så ska man rösta Moderat
TheJohanIII
TheJohanIII 7 dagar sedan
Bra sagt !
Alex Kos
Alex Kos 7 dagar sedan
Bra talat Jimmie
Anders Ståhlbom
Anders Ståhlbom 7 dagar sedan
Jimmy du måste nog dela ut batterier till stolpskottens hörapparater, för dom lyssnar inte eller hör inte!!!
vibees music
vibees music 7 dagar sedan
Jimmie Åkesson (SD) Han skapar ett retoriskt krig när han talar, antingen är du på den här sidan eller den andra. Till exempel massinvandring eller välfärd. (Elaine Eksvärd)
Margre Edholm
Margre Edholm 7 dagar sedan
Jag måste hålla med om att sossarna har förstört vårt land ...med att bara ta in utlänningar utan någon som helst kontroll o kapacitet att ta hand om dom som kom in.
Kim Spång
Kim Spång 8 dagar sedan
Äntligen någon som säger något om våra medier. Även om det var klent sagt, är det någon mer än jag som följt det som hände i USA innan det hände? Trump utmanade inte det minsta till våld, vad han sa går lätt att hitta på SVfrom.. Ändå så upprepar bara våra zombie medier det som USAs media säger, alltså en LÖGN, tror ni mej inte ? Gå in o på SVfrom o sök upp va Trump sa, o Jämnför det med vad tv4 fortfarande påstår han sade.
Lillemor Danielsson
Lillemor Danielsson 8 dagar sedan
Man kan även undra varför övriga politiker låter Stefan L sitta kvar!! alla där utom jimmie tycks Vilja ha Sverige som det är nu, Samtliga obegåvade gengångare
Lillemor Danielsson
Lillemor Danielsson 8 dagar sedan
Jimmie man, Nej de är både döva och blinda, Sverige faller ned med ett steg per år på stegen så länge Som ingen normal politiker kommer till att styra och, stackars människa som ska städa upp Detta samhälle. Personligen önskars dödstraff igen ( det har sverige haft förut )till kriminella återförbrytare vid grova övertramp . Handlingar
Rock girl
Rock girl 8 dagar sedan
Folk som inte drabbas själva, vill inte se verkligheten, dom vill fortsätta leva i sin bubbla, vi får hoppas att det börjar svida i skinnet för dom sovande innan det är försent.
Cool Boii
Cool Boii 8 dagar sedan
Bra tal mannen, man vet aldrig hur dem tänker eller ser det, men dem ser inte ljuset som vi! även en 4 åring kan komma up med bättre😭
Micke petterssom
Micke petterssom 8 dagar sedan
Jodå dom ser och dom gör det avsiktligt Jimmie.
Micke petterssom
Micke petterssom 8 dagar sedan
@Rock girl Svensken kommer aldrig våga vakna, för då måste man agera och det törs inte detta handhjärtan, vi måste hjälpa alla, skit folket göra
Rock girl
Rock girl 8 dagar sedan
Det är tyvär sant det jimmy säger. Dags att vakna sverige 3.0
Doctor Death
Doctor Death 8 dagar sedan
Problemet är att ni inte förvinner.
M Son
M Son 8 dagar sedan
Gillar retoriken, knivskarp analys av samhällets förfall. Dock pratar du med en vägg, så du får nog ta i än högre upp till taket så kanske andra sidan om verkligheten hör sanningen. ☺
Anders Svensson
Anders Svensson 8 dagar sedan
Ställ dig frågan om vår regering verkligen vill det Svenska folkets väl och ve ? 1. Sveriges regim välkomnar återvändande terrorister från den värsta mördarsekten i historien och tvingar dessutom med hjälp av lagstiftning kommunerna att ta emot dem för att spridas över hela landet, de bjuds även en uppsjö av sociala och ekonomiska förmåner som en vanlig medborgare endast kan drömma om. 2. Invandrare som begår grova brott som våldtäkt utvisas inte på livstid. 3. Sveriges öppna gränser innebär att utländska yrkeskriminella ligor kan fylla sina fordon med stöldgods och lämna Sverige utan risk att åka fast. De svenska medborgarna betalar med höjda försäkringspremier. 4. Långtidsarbetslösa frihetsberövas i meningslösa arbetsmarknadspolitiska åtgärder. ( Skattebetalarna står för notan som är astronomiskt ) 5. Arbetslösa tvingas redovisa alla jobb de sökt och måste även kunna styrka det. 6. Medborgarna har visat sitt missnöje med statskontrollerad television genom att säga upp sin TV Avgift. Regimen tvingar då folket att finansiera sin vänsterpropaganda genom att ta medborgarnas pengar direkt via skattsedeln. Någon betalversion likt Netflix är det aldrig tal om. 7. Försäkringskassan hindrar medvetet medborgarnas möjlighet att få den bästa vård de har rätt till utomlands och erbjuder istället undermålig och billigare vård på hemmaplan. Detta är också förklaringen till massinvandringen (valboskap) som visar att S gör precis vad som helst för att hålla sig kvar vid makten. När den inhemska väljarbasen krymper, tar man helt sonika in folk från andra länder som i gengäld åtnjuter livslång försörjning. Vem folket består av är mindre viktigt även om det skapar stora spänningar och problem i samhället. Huvudsaken är att man behåller makten. Dödsfallen i vårdköerna, gruppvåldtäkterna, personrånen, bombattackerna och dödsskjutningarna fortsätter oförminskat. Kontentan är att vår regim INTE litar på medborgarna. De är enbart intresserade av att få ut maximalt av skattepengar från folket för att vidmakthålla sina egna positioner och fortsatta karriäravancemang.
Ash
Ash 8 dagar sedan
Att rösta på SD är som att slänga sin röst i papperskorgen. SD kommer aldrig kunna styra. Vill man se en förändring så ska man rösta Moderat
Dan
Dan 8 dagar sedan
Mycket bra Jimmy 👍
volvo naturals
volvo naturals 9 dagar sedan
TACK
TheHelene1960
TheHelene1960 9 dagar sedan
På väg mot en krasch landning... Utnyttjas pandemin 🤔
Torbjörn Browser
Torbjörn Browser 9 dagar sedan
Det känns som att det är för sent. Svenska befolkningen är så hjärntvättade av vänsterpolitiken och har gjort att varje liten sak som har med sverige att göra är rasistiskt. Sverige är inte sverige längre. Det är allemansland. SD2022 för en mer ansvarstagande regering. Fyfan vad trött man är på att ingen förstår någonting alls. Öppna era ögon nu snälla. Tänk lite för fan
Conny Westling
Conny Westling 9 dagar sedan
R I P SWEADS.....
Furballs Nest
Furballs Nest 9 dagar sedan
Är det inte bättre att människor går till bolaget och köper cannabis? "Antalet skjutningar ökar" ja det är väll så när ni sätter dem i fängelse som röker cannabis och förstör deras liv bara för att dem inte får leka trädgårdsmästare
Furballs Nest
Furballs Nest 9 dagar sedan
Legaliseta cannabis och jag kommer rösta på er, det är bara en liten växt.. herregud. Blir så arg på er
nisse man
nisse man 6 dagar sedan
De kommer aldrig hända tho
Lynxit
Lynxit 9 dagar sedan
Blivande stadsministern talar, då ska fd ja ministern hålla munkorgen och det gör han, han är duttig gammvovve, sitt! ja då sitt hann
Xendrius
Xendrius 9 dagar sedan
Löven är en illuminati agent. Läs "25 illuminati goals" page 5-7 book "pawns in the game" from 1950.
Xendrius
Xendrius 8 dagar sedan
@Filip Så det ska va mannen :)
Filip
Filip 8 dagar sedan
Lol visste inte att du var svensk. Såg dig skrika "iLuMinaTI" på nån annan video också.
Mattias Larsson
Mattias Larsson 9 dagar sedan
Det är tyvär sant det jimmy säger. Dags att vakna sverige 3.0
Lana
Lana 9 dagar sedan
Rätt
Urban Ryberg
Urban Ryberg 9 dagar sedan
Gott att höra Jimmie.
thaikungen
thaikungen 9 dagar sedan
Lyssna på vad GUD säger. Jag röstar med hjärtat varje gång på herr åkesson.
Cam Win
Cam Win 9 dagar sedan
Bäst!!
Never Sniff Viagra
Never Sniff Viagra 9 dagar sedan
Sossarna är toppstyrda av högre makter med skägg och vapen verkar det som, och sedan länge tillbaka, Svenskarna måste rösta rätt den här gången så kartellerna upphör SD för folket och Framtiden
Jerry ג'רי אסרמן
Jerry ג'רי אסרמן 9 dagar sedan
Jimmy Åkesson is a SWEDISH TRUMP!
BIG ZOOLA DA SCHOOLA
BIG ZOOLA DA SCHOOLA 9 dagar sedan
Oy Vey 😂😭😭
matsswede
matsswede 9 dagar sedan
Jag har stött er i allt i flera år men blev ledsen när ni ger trump erat stöd ! Jag förstår om ni stöder partiets principer men inte att ni stöder trump. Det kommer ni förlora röster på !!!
annemarie g Wouda
annemarie g Wouda 5 dagar sedan
Tydligen en till som inte läste hela artikeln, om alls, En del läste bara den feta rubriken.
Lars Blankenfjell
Lars Blankenfjell 9 dagar sedan
Gubbar, Jimmie och ni andra, borde googla på simonparkes.org, då får ni lyssna på en person som vet mer än dom flesta , om vad som nu händer i USA. Vi har i 4 år, blivit hjärntvättade av Media, att tro att Trump är det elake, medans det är precis tvärtom, ni kommer att få se detta om 4 dagar, då Biden inte blir President, utan antagligen Trump, eller en Militär tribunal. Det goda kommer att segra i USA, och det kommer att spridas över till Europa, och förhoppningsvis även DDR staten Sverige.
iren erikson
iren erikson 9 dagar sedan
Jimmie är mannen Sverige behöver. Groggpimplaren Lövén kan återgå till svetsbänken.
johan argus
johan argus 9 dagar sedan
så djävla bra
robban ericson
robban ericson 9 dagar sedan
sossarna borde ha gått till specsavers
Ambessa Workout
Ambessa Workout 9 dagar sedan
💩💩💩💩💩💩💩
Micke Eriksson
Micke Eriksson 9 dagar sedan
Har vi en regering? Har jag totalt missat,,trodde att kossan i Tyskland samt nötterna i Bryssel styrde Sverige. Vem är frågetecknet vid 2:40??
Tony Gorschek
Tony Gorschek 9 dagar sedan
Valboskap kostar pengar.
Janne Hökhålt
Janne Hökhålt 9 dagar sedan
Alla som lyssnade på Åkesson,vet att han har rätt! Men VARFÖR är det så här i vårt land???
vildvin1
vildvin1 9 dagar sedan
När man ser hur Sverige har monterats ner vill man bara gråta.
Newtonian time
Newtonian time 9 dagar sedan
"Alla är lika mycket värda", så en rasist är lika mycket värd som Stefan Löfven. Att säga något annat är hyckleri! Annars skulle uttrycket lyda: "Några är lika mycket värda." I en diktatur får inte alla som de vill, för människor är olika. Inte heller i en demokrati får alla som de vill, tillhör du aldrig majoriteten så får du acceptera det och försöka värva andra till att tycka som dig genom argumentation och visa fakta för din sak. Men när man tar bort möjligheten till att få uttrycka något som inte majoriteten tycker, vad tar då demokratin vägen? Makten cementeras till en poli-diktatur, där 49,999999999% ALDRIG får möjligheten till inflytande.
tommy nilsson
tommy nilsson 9 dagar sedan
Denna så kallade regering är så fruktansvärt inpyrd av så mycket skit så dom måste ha det svårt för att andas frisk luft och resonerar troligtvis som en viss herr Hitler ,,Att om vi inte segrar så ska dra med oss hela världen i avgrunden ,, !!
PrinceXzizar
PrinceXzizar 9 dagar sedan
klockrent jimmie du är bäst👍🏻👍🏻🇸🇪🇸🇪 nästa år får du min röst. SD 2022👍🏻👍🏻🇸🇪🇸🇪
Fredrik Svantesson
Fredrik Svantesson 10 dagar sedan
SVfrom verkar ha avprenumererat mig från den här kanalen. Någon annan?
jan nylund
jan nylund 10 dagar sedan
Så mycket har förändrats till det sämre i Sverige dom senaste 40 åren , vi lever i ett samhälle som är hårt och otryggt. Visst - man skall bry sig om sina medmänniskor, men det måste ske under ansvar. Den politik som har förts dom senaste decennierna har skapat områden med gangstervälde och utanförskap som ingen skötsam människa vill vistas i. Våra skattepengar går till våldsbejakande islamister, och försvinner ner i fickorna på lurendrejare av alla möjliga slag. Verkar inte finnas någon som helst koll på någonting i dag. Om befolkningen fortsätter att rösta på vänsterliberaler och flumpartier som M P kommer det tyvärr bara att bli etter värre...
Anony Mouse
Anony Mouse 10 dagar sedan
Den dagen Jimmie blir inbjuden till ett bilderbergmöte ska jag äta upp min hatt!
Ioannis Albakri
Ioannis Albakri 10 dagar sedan
Det här med Corona som ni säger existerar. Dagen JIMMIE blir vår statsminister ska jag börja bära på mask ute tänker fan inte lyssna på vad sossarna säger nu
Jokassa
Jokassa 10 dagar sedan
Valfusk i Sverige 2022.
Jokassa
Jokassa 10 dagar sedan
Cencur på våra brev...
Bengt Ahlberg
Bengt Ahlberg 10 dagar sedan
Bra Jimmie, fortsätt nu med framföranden av den här kalibern, och ofta!!
goran duste
goran duste 10 dagar sedan
Mycket bra Jimmie.
Marcus dahlén
Marcus dahlén 10 dagar sedan
Lilla Stefan Löfven säger precis det EU vill höra 😴 precis som att det skulle gå att hindra människor från att kommunicera. Men visst dra åt remmen bara, det kommer att skapa marknader för nya plattformar. = Mer vi mot dom= mer polarisering
John Blund
John Blund 10 dagar sedan
Håller med, aldrig någonsin har behovet av en ny regering varit större. Visst håller man sällan med det mesta som både socialistiska och moderata regeringar gör, men aldrig någonsin har det varit så illa som nu och utöver det vanliga så späder ju så klart corona krisen på det hela. Totalt katastrofal hantering av denna pandemi med dödstal som överstiger 10 000 och bara ökar. Länge, sedan i våras har det talats om att Sverige valt fel väg, att våra grannländer gjorde bättre ifrån sig, men det kastades bort av den inkompetenta Anders Tegnell som förstört vårt land. Löfven tittade på och lät det hända. Trots att det bara blev sämre så vägrade han och regeringen att träda in och ta över. Istället lät man Tegnell, som haft fel om allt möjligt hela året, ta alla beslut. Vi skulle ha stäng ner och tagit hårdare åtgärder mycket tidigare som våra grannländer och många Europeiska länder, men istället valde Tegnell att låtsas som att det inte är så farligt och låta smittan pågå och som sagt, Löfven och regeringen lät han fortsätta trots katastrofen.
Nallen
Nallen 10 dagar sedan
Sverige eller Mode Svea har aldrig någonsin varit i så stort behov av ett nytt ledarskap, och bli det inga förändringar så är jag rädd för att vårt kära fosterland kommer att gå under.
Michael Karlsson
Michael Karlsson 10 dagar sedan
Steffe och mupparna tycker det går bra med ögonbindel, öronproppar och käbbelkäft.
Techjättarnas makt måste brytas
04:38
Sverigedemokraterna
visningar 28tn
WISH.com SCAM! Part 2, Testing Chinese Body Armor...
23:46
Tobias Andersson: regeringens plastskatter är skadliga
15:44
Jimmie Åkesson: Det är ett så totalt hyckleri
04:16
Sverigedemokraterna
visningar 91tn
Linda Lindberg: Kriminella dränerar välfärdssystemet
27:04
WISH.com SCAM! Part 2, Testing Chinese Body Armor...
23:46